Logo

Bruschetta med broccolicreme og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta con crema di broccoli e pomodori

500 g kogt broccoli
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg mynte
200 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 italiensk chilipeber
1 spsk olivenolie salt og peber
4 stykker italiensk brød olivenolie
salt

Pil hvidløget, knus det let og varm det med olivenolien på en pande. Vend den kogte broccoli i olien ved livlig varme i godt to minutter.
Tag hvidløget fra og blend broccolien med salt og peber og lidt frisk mynte.
Skyl cherrytomaterne og del dem i to.
Pil og knus hvidløget let og varm det på en pande med chilipeber og olivenolie. Vend tomaterne i dette i to minutter ved stærk varme.
Sluk under dem, så tomaterne bevarer lidt af deres sprødhed. Rist brødet.
Smør det med broccolicremen og kom tomaterne på.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her