Logo

Brunede kartofler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g små kogte pillede kartofler
1 spsk sukker
sødemiddel svarende til 20 g sukker
2 tsk fedtstof
1 dl vand
evt. kulør
 
Sukkeret smeltes i en gryde.
Fedtstoffet tilsættes.
Når fedtstoffet er smeltet, tilsættes 1 dl vand.
Pas godt på da vandet gør at det sprutter.
Karamellen størkner til en klump, men den smelter hurtigt igen ved at
lade det småkoge i kort tid.
Gerne under låg.
Kartofler og sødemiddel tilsættes.
Kartoflerne vendes jævnligt under bruningen.
Tilsæt evt. lidt kulør hvis der ønskes mere farve.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her