Logo

Boller med havregryn og solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse boller er så lækre at de både kan benyttes til morgenmad eller som supplement til rugbrød i madpakken med salat eller pålæg i. Bollerne er lette og hurtige at lave.


10 g gær
1 spsk sukker el. honning
1 ½ tsk salt
½ l vand
3 spsk olivenolie
75 g havregryn
100 g durummel
100 g solsikkekerner
350 g hvedemel

*


 
Rør gæren sammen med salt sukker og vand og tilsæt derefter olien.
Nu røres resten af ingredienserne gradvist i og dejen, der skal være
klistret røres godt igennem.
Dejen sættes til at hæve køligt i min 10 timer.
Tænd ovnen på 250-300ºC og klat nu dejen op på pladen med en ske
dyppet i vand og bag bollerne i 10-12 minutter.
 
Tips: Disse boller er lækre både som morgenmad og til frokost med
salat og pålæg i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her