Logo

Boghvede med surkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvede med surkål er let at lave og kan bruges som snack eller som tilbehør. Andre grøntsager så som gulerødder, ærter og lignende kan også bruges i stedet for surkål.


3 dl boghvede
¼ tsk havsalt
6 dl vand
1 - 2 dl surkål

*


Rist boghveden på en tør pande.
Læg boghveden i en gryde og tilsæt kogende vand og salt.
Lad den småkoge i 20 min. Lad den derefter stå uden låg i 3 min.
Vend forsigtigt surkålen i og server varm eller kold.

Variation: blancher evt. lidt grøntsager, gulerødder, og ærter, og vend boghveden i sammen med surkålen.
I stedet for surkål kan bruges en marinade af 1 spsk tamari og 1 spsk riseddike.
Opskriften har relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her