Brug de skønne rødløg på en ny velsmagende måde i dette
skønne tilbehør, som passer perfekt til kød- og grillretter - prøv den også i
burgere
# Ingredienser
3 rødløg
2 spsk olie
½ dl æbleeddike
2 spsk balsamico
2 spsk sukker (gerne muscovado-sukker)
3 spsk frisk timian
¼ tsk grov sennep
1 spsk honning
salt og peber
*
Skær løgene i tynde skiver.
Varm olien i en gryde og svits løgene et par minutter - de
skal ikke tage farve, bare blive bløde.
Tilsæt eddike, balsamico og sukker og skru ned til jævn
varme.
Lad kompotten simre i ca. 20 minutter.
Kom honning, sennep, timian og salt i og lad det hele simre
videre, indtil løgene er blevet bløde og lagen er kogt helt ind.
Smag til.
Hæld marmeladen på Atamon-skyllede glas.
Balsamico er en fantastisk aromatisk og smagfuld vineddike,
som du med fordel kan bruge til dressinger, marinader ...