Logo

Agurkesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer

½ l yoghurt naturel
2-3 agurker
Salt og peber
Evt. hvidløg efter ønske
Lidt frisk mynte

Hæld yoghurten i en sigte beklædt med et klæde og sæt den til afdrypning
et køligt sted i ca. 4 timer.
Agurken skrælles og befries for kerner. Derefter snittes den fint og drysses med salt, hvorefter væden presses fra agurken.
Bland agurken i yoghurten og smag til med salt, peber, finthakket mynte og evt. hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her