Logo

Agurkesalat med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
1 dl cremefraiche eller kvark
½ dl mælk
2 spsk eddike
1 tsk sukker
½ tsk salt
½ tsk paprika

Agurken skylles, flækkes to gange på langs og snittes i små stykker. Kvark eller cremefraiche røres med mælken, krydres og blandes med agurkestykkerne. Salaten kan lægges på grønne salatblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her