Logo

Ærtepuré med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Om vinteren kan man godt bruge lidt farve! Her er den. Sæsonens grønneste og lækreste ærtepuré ...

Om vinteren kan man godt bruge lidt farve! Her er den. Sæsonens grønneste og lækreste ærtepuré

 

300 g ærter, dybfrosne

30 g smør

1 dl piskefløde

salt, peber og sukker

1-2 spsk kartoffelmospulver

 

Ærter hældes i en gryde sammen med smør og piskefløde.

Der krydres med salt, peber og sukker, og det hele bringes i kog under låg.

Kog videre ved middel varme i 6 minutter.

Ærterne pureres fint med en stavblender.

Kog dem op i gryden, og jævn pureen med 1-2 spsk kartoffelmospulver.

Smag eventuelt til med krydderierne igen.

Klip en bakke karse af og strø den over.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her