Logo

Penanutsglaserede cocktailpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g cocktailpølser
75 g brun farin
1 spsk dijon-sennep
100 g peanuts
 
Farin, sennep og peanuts røres sammen i skål.
Vend pølserne med og fordel dem i et ovnfast fad med marinaden.
Bag pølserne 10 min. i ovnen ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her