# Ingredienser
¼ eller ½ pakke bacon
1 tomat
2 æg
¼ dåse majs
½ dåse baked beans
2-3 stykker toastbrød
* Tilberedning
Steg baconen til den er dejlig sprød.
I mens vaskes tomaten og deles i to.
Når baconen er færdig skal de to ½ tomater og majsene svitses på panden med fedtet fra baconen.
Når begge dele er sprøde tages de af panden.
Så er det æggenes tur til at komme på panden.
I mens koges baked beans op i en gryde (følg anvisningen på dåsen).
Når æggene er færdige kan de med fordel mixes sammen for at gøre plads
til det hele på tallerkenen.
Retten anbringes på en tallerken (stor) og til sidst lægges de ristede toast brød på.
På billedet vises: A full English breakfast with scrambled eggs, bacon, sausages, black pudding, mushrooms, baked beans, hash browns, and half a tomato
"It takes all day to eat it."