Logo

Blåbærsyltetøj uden konserveringmiddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er overraskende let at lave syltetøj. I denne opskrift på syltetøj med blåbær skal der blot bruges tre ingredienser. Hurtigt og nemt. Prøv syltetøjet til morgenmaden eller på nybagte boller. konserveringsmiddel


2 l blåbær
½-1 dl vand
500-750 g sukker


Skyl eventuelt bærrene og rens dem.
Kog blåbær i ca. 10 minutter under låg sammen med vandet.
Træk gryden fra varmen.
Tilsæt sukkeret, lidt af gangen, og rør forsigtig så at det bliver blandet
godt med bærrene.
Træk igen gryden fra varmen.
La det stå en stund og fjern eventuelt skum.
Øs syltetøjet på rene, varme glas og sæt låg på med det samme.
Opbevares kølig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her