500 g hakket magert oksekød
4 dl yoghurt naturel
½-1 tsk hel spidskommen
½ tsk groft salt
2 løg
6-8 stilke bladselleri
1 spsk olie
2 tsk karry
salt og friskkværnet peber
½ icebergsalat
4 tomater
8 flade wrap eller bløde tortilla'er
Rør yoghurt med spidskommen og salt.
Stil det i køleskabet. Tænd ovnen på 200°C.
Pil løgene og skær dem fra rod til top i tynde skiver.
Skær bladselleristængler i tynde skiver.
Varm olie i en tykbundet gryde.
Steg løgene så de ikke bruner i ca. 5 minutter.
Kom kødet i og lad det stege med løgene i 5 minutter.
Rør i gryden og kom bladselleri og karry i.
Lad det simre et par minutter mere og smag til med salt og peber.
Læg låg på gryden og sluk for varmen.
Skyl salaten og tomaterne, snit salaten fint og skær tomaterne i mindre
stykker.
Varm wrap eller tortillaerne som angivet på pakken i ovnen ca. 5 min.
Fordel kødblandingen, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'ene og pak
dem ind.