Logo

Westfalsk pebergryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g mellemskært oksekød
3-4 løg
salt
1 laurbærblad
12 peberkorn
4 nelliker
1 skive citron
½ l bouillon

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger. Purrer de pillede løg. Bind laurbærbladet, peberkornene ind i stykke gaze og læg det i stegesoen. Kom kødet ved og hæld løgpureen over. Drys med salt, kom bouillon ved så det næsten dækker kødet. Steges ved 220 grad. i ca. 1 ½ time.

Tag krydderierne op. Jævn saucen og serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her