Logo

Vinterens fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk efter dagens fangst eller køb. Prøv også ukendte fisk og skaldyr.
 
1. Fiskene skal renses, (evt. udbenes) og skæres i stykker a 40-50 g
Lav en fiskefond (Fiskestykker, selleri, løg, porrer, vand, salt, peber, dild - koges godt og sies).
Vend lidt porrejulienne i olie på panden og til­sæt hvidvin, cognac og måske et pift Pernod, Ricard, el. lign, samt hvidløg og safran, altsammen efter behag.
 
2. Smag til med krydderier.
 
3. Beregn ca. 200 g fisk pr. person.
Pocher i kort tid i fiskefonden og an­ret i en opvarmet terrin.
 
4. Vælg tilbehør efter temperament og pengepung.
Ristede brødcrouton'er, gnedet med hvidløg egner sig godt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her