Logo

Vildtsauce - Grand Veneur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildtsaucen eller Grand Veneur er en af de største saucer i det klassiske franske køkken. Oprindelig lavede man den med hareblod.
Den store Escoffier skabte en ny version, idet han brugte ribsgele og fløde i stedet for hareblod.


½ løg
gulerod
timian
laurbærblad
3 tsk tomatpure
peber fra mølle
30 g hvedemel
2 spsk ribsgele
1 dl fløde

 
Indkog marinaden kødet har ligget , til der er ca. 3 dl tilbage, si det.
Steg det hakkede løg, gulerod, timian og laurbærblad i lidt smør.
Rør melet i, lad det koge nogle minutter, tilsæt salt, peber og tomatpure, rør godt rundt, og tilsæt så den indkogte marinade.
Lad det simre i ca. 10 minutter, tag grønsagerne op, tilsæt fløde og ribsgele, og si saucen.
Hæld noget af den over dyrekødet, og server resten i en sauceskål. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her