Logo

Vildtkølle med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg udbenet vildtkølle (evt. rullet om krydderurter)
frisk eller tørret timian
frisk eller tørret oregano
salt
peber
75-100 g smør
6-7 dl bouillon (afkog fra sener og ben m.m.)
2 dl rødvin
2-3 dl fløde

Bred kødet ud og fordel tørret timian og oregano, salt og peber på stykket.
Rul køllen sammen og sy med ufarvet bomuldsgarn og snør den sammen.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt kødet heri.
Hæld bouillon ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 1 ½ time.
Vend kødet når halvdelen af stegetiden er gået.
Tag kødet op og hold det varmt.

Tilsæt stegeskyen rødvin og fløde og bring det i kog.
Jævn saucen let og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her