Logo

Vildsvine medaljon pocheret i sød brombærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g vildsvine ryg skåret i medaljoner á 100 g
300 g brombær
60 g sukker
1 l fløde
20-30 stk kastanier
 
Brombær, sukker og ½ dl vand stilles sammen varmt i ca. 1 time.
Brun medaljonerne ved kraftig varme, hæld brombærrene over og sæt det
ind i en forvarmet ovn på 220°C.
Sær et lille kryds i toppen af hver kastanie læg dem alle på salt i en
bradepande og bag dem i ovnen, til skallen flækker.
Derefter pilles de, ristes på en pande og drysses med sukker.
Når medaljonerne er færdige, monteres brombærsaften med den ½ dl
fløde.
Server retten med kastanjer og kartofler, gerne tilberedt lidt spændende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her