Logo

Vildbjørnekrebinetter i tranebærcreme med tranebærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbered krebinetter af brnesmåkødet (brystkød).
Vend dem i revne smuttede mandler og brød­krumme, krydr med salt og peber og steg krebinetterne i smør.
 
Råsyltede tranebær: Kog en sukkerlage op på 1 l. vand til 800 g sukker, tilsæt tranebær og givet let opkog. Køl af.
 
Tranebærcreme: Pisk cremefraiche 38% med lidt piskefløde og afdryppede råsyltede tranebær.
Pres bærrene let i cremen og smag til med salt og peber.
 
Tranebærkompot: Reducer lagen fra de rå­syltede tranebær med dansk honning til gla­cekonsistens.
Vend de råsyltede tranebær i lagen.
 
Anretning: Læg krebinetterne i trane­bærcreme med tranebærkompot på toppen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her