Til 2 personer:
250 g hakket oksekød
En pæn portion ”Morning Glory” (Vandspinat)
Rispapir
Frisk koriander
3 fed hvidløg
ca. 3 cm citrongræs
4 små stærke chilier
Peanut butter sauce
4 forårsløg
Tag en håndfuld friske korianderblade, hak dem fint sammen med 3 fed hvidløg, citrongræs, forårsløg og rensede chilier
Rør denne krydderblanding sammen med oksekødet og form dem til små ”pølser”.
Dampkog vandspinaten - letteste måde er at hælde vand i bunden af en suppegryde og stille en bambus indsats med i gryden.
Læg vandspinaten i indsatsen og kog op.
Der skal stadig være ”bid” i grønsagerne så kog ikke for længe.
Et viskestykke gøres meget vådt.
Læg en mængde rispapirer, svarende til antallet af oksepølser på viskestykkets ene halvdel og fold den anden halvdel hen over rispapirerne.
Lad det stå i ca. 5 minutter.
Varm jordnøddesaucen godt op.
Når man er klar til at spise lægger man oksepølsen let forskudt mod randen af rispapiret.
Læg et bundt vandspinat ved siden af pølserne.
Fold papiret først ned mod enderne af pølserne og rul derefter pølserne ind sammen med vandspinaten.
Dyp i jordnøddesauce og spis.
Tips: Jordnøddesauceeopskriften findes i denne opskriftssamling
--