Logo

Vesterhavsbølge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(tegning: Klittens vilde peberrod) (4 personer)
 
4 laksefileter (på størrelse med rødspættefileter)
4 rødspættefileter
100 g revet peberrod
1 æble
1 tomat
lidt grønt persille, dild, purløg
kold light hollandaisesauce
groft salt
 
Et stykke laksefilet dækkes af en rødspættefilet.
Filetstykkerne koges sammen i en mikroovn så de får bølgeform.
De afkøles og anrettes på en tallerken med lidt kold hollandaisesauce. Fintskårne æbler og revet peberrod anrettes som skum på toppen af bølgen. Tallerkenen pyntes med tomat og de hakkede grønne urter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her