Logo

Vegetartærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

35 g gær
250 g vand ( 2 ½ dl )
100 g hvedemel
25 g salt
20 g sojaolie

Fyldet:
500 g fløde
375 g æg
50 g sojaolie
250 g spinat
375 g løg i skiver
375 g champignon i skiver
250 g rød peberfrugt i tern
500 g cremefraiche

Dejen:
Gæren opløses i vandet og resten af ingredienserne blandes i.
Fløde, æg, olie og cremefraiche røres sammen og smages til med salt og
peber.
Løg, peberfrugt, champignon og spinat svitses i margarine på panden.
Dejen lægges i en smurt tærteform og prikkes i bunden med en gaffel.
Tærten forbages ved 160°C i ca 7 min.
Fyldet hældes i.
Og bages færdig ved 150°C i ca 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her