Logo

Vandbakkelser med nougatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandbakkelsesdej:
¾ dl vand
30 g hvedemel
30 g let mayonnaise
1 æg (pisket sammen)
lidt salt
ca. 3 dråber flydende SØD
5 g bagepulver
 
Pisk vand, hvedemel og mayonnaise godt sammen.
Hæld det op i en lille gryde og pisk under svag varme massen til en fast
melbolle.
Tag gryden af varmen.
Rør det sammenpiskede æg i massen, men kun lidt ad gangen.
Tilsæt salt, flydende SØD og bagepulver.
Form dejen med en ske til ca. 6 små klatter på et stykke bagepapir.
Bages herefter i ovnen ved 200ºC, til de er hævede og gyldne.
Stil vandbakkelserne til afkøling.


Nougatcreme:
125 g græsk yoghurt
nougatessens
lidt flydende SØD
 

Rør yoghurten sammen med nougatessens.
Smag cremen til med SØD.
Halvér vandbakkelserne og fyld dem med cremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her