Logo

Vagtler med druer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 vagtler evt. frosne
40 g smør/margarine
salt, peber
½ tsk tørret enebær
2 dl tør hvidvin
250 g ustenede grønne druer
10 smuttede mandler
½ tsk reven citronskal
Tilbehør: Selleri-kartoffelmos og salat á la Waldorf
 
Se vagtlerne efter og evt. efterrens.
Skær vingespidser af og gnid vagtlerne med krydderier.
Tænd ovnen og indstil den på 250ºC.
Brun vagtlerne i stegegryde, på alle sider.
Læg dem i et ovnfast fad med brystet opad.
Kog gryden af med hvidvin, lad det indkoge lidt og hæld det over vagtlerne.
Dæk fadet med folie.
Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 250ºC i 10 minutter.
Bland druer, mandelsnitter og reven citronskal i skyen.
Dæk folie over igen og sluk ovnen.
Lad vagtlerne trække 10-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her