Logo

Urtepostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret, Vegetar

¾ kg gulerødder
¼ liter piskefløde
1 dl kogevand fra gulerødderne (måske 2 dl ).
6 æg
1 håndfuld, små pillede løg
3 stilke bladselleri
olivenolie til formen

KRYDDERIER:
salt og peber
stødt muskat

1. Kog de skrællede gulerødder i lidt vand, til de er akurat møre. Blend 500 g af dem sammen med fløde kogevand, æg og krydderier.
2. Blancher løgene og skær bladselleristilkene i små stykker, rør begge dele i gulerodsmassen med resten af gulerødderene, der er skåret i tern.
3. Hæld "farsen" i en smurt form, og bag postejen 1 ½ time ved 175°.

Postejen kan serveres med fx. Flødestuvede Champignons.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her