Logo

Upanerede skinkeschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1,5 cm tykke
Salt og peber
10 g smør til stegning
Ris
 
Dup schnitzlerne med et stykke køkkenrulle.
Krydr med peber.
Brun smøret på panden ved god varme.
Kom schnitzlerne på panden og brun dem 1 minut på hver side.
Skru ned for varmen til middelvarme og fortsæt stegningen - ca. 2 minutter på hver side.
Krydr let med salt og server med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her