Logo

Ungarske fiskefileter i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fiskefileter
75 g bacon i skiver
1 lille løg
1 tsk mild paprika
¼ l. sur fløde
 
Læg halvdelen af baconskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Kom fiskefileterne over og strø paprika på.
Vær varsom med salt, da fisken får smag af det salte bacon.
Læg et lag baconskiver over fisken og drys grofthakket løg på.
Rør fløden op med resten af paprikaen og hæld den over fisken.
Lad retten mørne ved 220ºC i ca. 45 minutter.
Spis hvide kartofler til og evt. kryddersmør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her