Logo

Ungarnsk kaninret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
50 g smør
3 dl sødmælk
2 dl tomatpuré
50 g hvedemel
125 g champignon
2 spsk hakket løg
2 spsk hakket persille
salt
peber
paprika

Kaninen parteres. brunes i smør, tilsættes væske, løg, persille, champignon og krydderier.
Mørner for svag varme i ca. 1 time. saucen jævnes og tilsættes kulør.
Serveres med stegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her