2 store glas vindrueblade (købes hos den etniske købmand)
1 kg hakket oksekød
2 kg ris
3 stk løg
1 bdt persille
2 dåser tomatpasta
1 l. olivenolie
3 stk citroner
salt/peber
Læg 1 kg kød i en skål.
Hak løgene og kom dem ned i kødet.
Hak også persillen og kom den i skålen med kød og løg.
Kom 1 dåse tomatpasta i og halvdelen af olivenolien.
Vask risene grundigt inden du kommer dem i skålen.
Bland det hele sammen med hænderne.
Læg lidt af kødblandingen ovenpå vindruebladene, rul dem og læg dem i en gryde.
Bland 1 dåse tomatpasta med resten af olien og hæld det over.
Hæld derefter kogende vand på til det lige dækker.
Lad det simre i ½ time.
Rullerne anrettes på et fad, dryppes med olie og pyntes med citronskiver.