Logo

Turkish delight - 0 fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 stykker
 
25 g gelatinepulver
3 dl vand
500 g sukker
½ tsk citronsyre
1 spsk rosenvand
¼ tsk rød frugtfarve
50 g flormelis
½ tsk tvekulsurt natron
 
Drys gelatinen i vandet i en lille skål og stil skålen over en gryde med simrende vand.
Lad blandingen opløses.
Kom sukker og citronsyre i en gryde og tilsæt den opløste gelatine.
Lad blandingen simre over svag varme i 10 minutter.
Tag gryden af varmen og rør rosenvand og rød frugtfarve i.
Lad blandingen køle af, inden den hældes i en olieret 20 cm lav firkantet form.
Stil til afkøling natten over.
Bland flormelis og tvekulsurt natron.
Skær turkisk delight ud i rudeformer og vend dem i sukkerblandingen .
 
Pr. stykke: kJ 480; protein 1 g; fedt 0 g; kulhydrat 29 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her