4 personer:
2 dåser tunfisk i vand (300 g drænet vægt)
200 g fromage blanc
1 rødløg (100 g)
1 fed hvidløg
½ chili (15 g)
salt og peber
1 person:
½ dåse tunfisk i vand (75 g drænet vægt)
50 g fromage blanc
¼ rødløg (25 g)
¼ fed hvidløg
3 g frisk chili
salt og peber
Lad tunfisken dryppe af.
Rør en dressing af fromage blanc, fintsnittet rødløg, knust hvidløg og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
Rør tunfisken i dressingen og smag til med salt og peber.
Server på rugbrød, mellem sandwichbrød, i pitabrød eller på grøn salat.
Tips: Finthakket blegselleri kan vendes i salaten, så den bliver lidt fyldigere.
Energi pr. portion: 539 kJ/129 kcal Protein: 80,3% Fedt: 6,2% Kulhydrat: 13,5%