Logo

Tunesisk kaffebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g sukker
150 g kold margarine
2 æg
15 g bagepulver
300 g hvedemel
10 g vanilje
 
Fyld:
50 g margarine
45 g sukker
20 g marcipan
10 g kakao
Perlesukker til pynt
 
Alle ingredienserne æltes sammen og sættes på køl ½ time.
Rulles aflangt ud, og skæres i trekanter.
Fyldet røres sammen og smøres på trekanterne,
der rulles sammen fra den brede ende.
Brødene pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bages ved 180ºC, til de er færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her