Logo

Tuncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 dåse tun i vand (luxus)
½-1 rødløg (eller alm. løg)
1 spsk dijon sennep
½ dl citronsaft
½ dl fromage frais
2 tsk olivenolie
1 tsk urtesalt
friskkværnet peber
1 glas kapers
1 bundt dild, finthakket

Tunen findeles og løg og dild finthakket. i skål blandes citronsaft, sennep, fromage frais, olie, salt og peber og dild. Tun, kapers og løg røres i og pålægscremen er færdig.

Tips: man kan supplerer med reje, krebsehaler eller anden skaldyr - for en mere lyserød farve tilsættes 2 tsk hummerfond. Cremen kan også bruges som forret arrangeret på grønt med marmorbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her