Logo

Tun, stegt med oliventapenade og med salte mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 tunbøffer
100 g grønne mandler
50 g salte mandler
1 fed hvidløg
frisk korainder
1 lime
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg tunen 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kør oliven, mandler og 1- 2 spsk olivenolie i en hurtighakker. Smag til med plukket koriander, salt og peber. Server ovenpå den stegte tun og server med lime og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her