Logo

Tun stegt med kartoffelmos og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk frisk tun
ca 350 g nye skrabede kartofler
2 stk salte ansjos
1 spsk smør
1 lille bdt bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg fisken ca 2 - 3 minutter på hver side. Skær kartoflerne i tern og kog dem i en gryde med rigeligt vand i 10 minutter. Hæld vandet fra og rør kartoflerne med hakket ansjos, smør, persille og ca 1 spsk olivenolie. Varm kartoffelmosen igen, smag til med salt og peber og server til den stegte fisk evt med en ekstra ansjos henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her