800 g oksemørbrad
150 g kantareller
1 dl rødvin
1 l. oksebouillon
50 g flydende becel eller smør
1 kg asparges kartofler
21/2 dl Cremefine til madlavning
lidt Maizena
salt og friskkværnet peber
Oksemørbraden afpudses og renses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne.
De skyllede kantareller sauteres i 25 g flydende Becel eller smør, hvor
rødvinen tilsættes.
Lad det koge lidt ned, tilsæt oksebouillonen og lad det koge godt
igennem.
Kom Cremefine til madlavning i, smag til med salt og peber og jævn med
Maizena.
Brun resten af den flydende Becel/smørret på en pande og rist
kartoflerne til de er lysebrune.
Steg bøfferne på panden - de må ikke blive gennemstegte.
Server evt. lidt spinat salat til.