4 skiver oksemørbrad á 200-250 g
4-8 skiver bacon
olie
salt, friskkværnet peber
75 g smør
Bank bøfferne let med hånden og ombind hver bøf med 1-2 skiver bacon,
brug evt. en tandstikker.
Gnid en tykbundet pande med olie, og opvarm den.
Aftør bøfferne med køkkenrulle.
Vend bøfferne hastigt på en glohed pande og tag dem af panden.
Aftør panden med køkkenrulle.
Brun smørret og steg bøfferne 21/2 - 4 min. på hver side, afhængig af
tykkelse, og hvor rødt man ønsker kødet.
Drys salt og peber på under stegningen.
Hold bøfferne mellem to grydeskeer og tril dem en omgang i smørret, så de
bliver brune på siden, hvor der sidder bacon.
Anret bøfferne på et varmt fad, og hæld stegeskyen over.
Server straks med fx. pommes frites, ærter og bearnaisesauce.