Logo

Torskefilet med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her enkelt og frækt serveret med Hot Sauce med Mango og Jalapeno Glaze.

rucola
1 stk aubergine
4 små torskefileter

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kun torskefileterne på den ene side. Vær omhyggelig da fisken sommetider kan være lidt porøs i det. Skær auberginen i skiver og steg dem gyldne i olivenolie. Krydr med hvidløg, salt og peber. Når de er stegt gyldne på begge sider, lægges de på fedtsugende papir. Læg aubergine lag på lag med rucola og den stegte fisk. Server med Mango og Jalapeno Glaze eller server blot med lidt frisk citron og evt. kogte ris til.
----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her