frisk torskefilet
friske blåmuslinger
tomater
auberginer
rødløg
bladpersille
salt
peber
Ta' en ordentlig portion solmodne tomater skær i mindre bidder, fx. ½ - ¼ auberginer også skæres i mindre terninger, skær rødløget i kvarte - sauter alle ingredienser i en god olie tilsat lidt smør - tilsæt nogle hele hvidløg kryder med salt og peber - tilsæt lidt vand og lad det hele simre i en halv time til tre kvarter - du kan evt. tilsætte et par dråber pipi-piri olie - men pas på den en stærk - fisk vinder ofte i smag ved et krydret modspil - husk også at krydre med salt og peber efter smag - kom også lidt bladpersille i retten. Tilbered et par håndfulde blåmuslinger - vask dem grundig, sauter dem i olie tilsæt lidt hvidvin - et par minutter er nok de skal blot lige åbne sig op. Skær torskefileten i mindre bidder og tilsæt i retten - skal kun ha' et par minutter - tilsæt tilsidst muslinger (hele i skaller) - drys persille over og retten er klar - himmerisk !