Logo

Torsk med tomat og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel lille torsk, 1-1,5 kg,
6 spsk ekstra jomfruolivenolie,
2 mellemstore løg i små terninger,
4 fed hvidløg, pillede og letknuste (med det flade af en stor kniv),
1 dl tør hvidvin,
½ dåse hakkede, flåede tomater,
et finthakket bundt persille,
1 spsk finthakket dild,
4 mellemstore kartofler i terninger,
salt, friskkværnet peber.

Gnid torsken med salt og peber.
Varm olien i en stor dyb pande eller i en gryde og brun fisken i ca. 1 minut på hver side. Tilsæt løg og hvidløg, lad det stege et par minutter.
Tilsæt hvidvin, vent ca. 1 minut, tilsæt tomat, persille, dild og kartofler.
Kom låg på og lad retten simre ved svag varme i 25-30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her