4 skiver torsk
4 gulerødder
1 porrer
1 stor rød peber
1 lille knold frisk ingefær
1 ds kokosmælk ( den findes både i en "fed" udgave og en fedtfattig)
2 spsk fiskesauce
lidt olivenolie
salt og peber
evt. en suppeterning.
Et peberkorn
2 laurbærblade
Kog torsken forsigtig over svag varme i letsaltet vand med et par peberkorn og et par laurbærblade.
Gør grønsagerne i stand. Skyl porrerne godt. Skær porrer og gulerødder i ca. 5 cm. Længde. Snit dem derefter på den anden led i tynde tændstikker. Skær peberen ud i tynde strimler. Svits det hele i en lille sjat olivenolie - i en wok eller en pande - lad det suge olien, kom en smule vand ved - evt. en suppeterning - og dåsen med kokosmælk, riv den frisk ingefær over og smag til med fiskesauce og muligvis lidt mere salt. Kog en pakke risnudler, skyld dem i koldt vand og kom dem i wook`en eller på panden, server straks både torsk og wok/pandeindeholdt på en varm tallerken.