Logo

Tomatsuppe med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer

¾ kg tomater
2 skalotteløg
½ spsk olie
1 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist timian
1 stilk persille
¾ l bouillon
salt og peber
evt. 1 knsp sukker
50 g flødeost
1 spsk mælk
2 tsk hakket grønt, fx. persille, oregano og karse

Tilbehør: Grovboller eller flûtes

 

Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker.

Løgene hakkes fint og svitses i en gryde i olien.

Tomaterne tilsættes sammen med presset hvidløg.

Laurbærblad, timian og persille bindes sammen og kommes i gryden.

Bouillon tilsættes og tomaterne småkoger under låg ca. 15 min.

Krydderbuketten tages op.

Suppen smages til med salt og peber og en anelse sukker, hvis tomatsmagen virker for syrlig.

Flødeost, mælk og hakket grønt røres sammen, og en teskefuld lægges i hver portion ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her