Logo

Tomat, røræg og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
1 tomat i skiver
2 benfri ansjoser med frakke (skind)
2 spsk røræg
1 spsk fintskåret purløg

Læg tomatskiverne på det smurte rugbrød, så der er plads i midten.
Læg røræggen i midten.
Læg ansjoserne på den ene side af røræggen og en bræmme af purløg på den anden side.

Røræg:
4 æg
2 spsk vand eller mælk
salt, peber
½ spsk smør

Slå æggene ud i en skål, tilsæt vand eller mælk, salt og peber.
Kom smørret på en tefalpande, så hænger æggene ikke i.
Brug evt. en dej skraber til at røre æggene rundt på panden.
Pas på, at røræggen ikke bliver brun!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her