Logo

Tips: Stegning i smør - tilsæt olie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Stegning i smør - tilsæt olie

Inden grønsager eller kød saute­res i smør, kommes lidt oliven­olie eller anden olie på panden. Det gør, at smørret ikke så let branker, og giver maden en fin, gylden farve.

Kom olien i, når smørret begyn­der at smelte.

Tag smør ud af køleskabet ca. en halv time, før det skal bruges. Blødt smør er nemmere at smøre ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (15 stemmer)
Siden er blevet set 8.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her