Logo

Tips: Persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Persille

Det er nemt at klippe. I stedet for at hakke friske kryd­derurter med en kniv, er det hur­tigere og mere effektivt at bruge en saks og klippe krydderurter­ne direkte ned i skålen.

Kom per­sille i retten, lige inden den er fær­dig - hvis persill­en koger, giver den en bitter smag. Tyg persille for at fjer­ne hvidløgsånde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her