Logo

Tips: Ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Ost

Pak osten ind i et fugtigt klæde og derefter i husholdnings­film og opbevar den i køleskabet.

Reven ost: Læg osten i fryseren i 15 minutter. Så er den nemmere at rive.

Gammelost kan rives, blandes med løg og bruges som sandwich­fyld.

Hytteost: Blend den og brug den i stedet for syrnet fløde. Stil altid bægret med hytteost med bunden op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her