Logo

Tips: Opbevaring af frugt og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb frugt og grønsager friske i små mængder, så de ikke skal opbevares for længe. Hold øje med, at beskadiget eller dårlig frugt og grønsager med råd­ne pletter ikke smitter af på frisk frugt og grønsager.

Opbevar letfordærvelige grønsager og bløde frugter i køleskabet.

Vaskede og istand­gjorte grønsager skal bruges umiddelbart. Hvis frugter, fx bananer, bliver overmodne, kan de blendes, kommes i fryseren og bruges senere til kager eller brød.

Opbevar en lille tør svamp i grønsagsskuf­fen i køleskabet - den opsuger fugtighed og er med til at forhindre, at der dannes mug og at grønsagerne fordærves.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her