2 personer
250 g mellemkam uden spæk
300 g kartofler
300 g selleri
300 g porre
150 g gulerod
1 bouillonterning timian,
salt og peber
15 g margarine
hakket persille til pynt
Skær kartoflerne, gulerødderne og porre i skiver, selleri i terninger.
Steg koteletterne alt efter tykkelse, tynde ca. 2 minutter på hver side i lidt margarine.
Læg koteletterne op på en varm tallerken.
»Vend« kartofler, gulerødder og selleri på den varme pande.
Hæld grønsagerne op i en gryde sammen med 1 ½ dl vand og 1 bouillonterning.
Kom bladene fra en stilk frisk timian ved og drys salt og peber på.
Kog blandingen 5 minutter eller til grønsagerne er tilpas møre.
Porre og koteletter koges med i yderligere 5 minutter.
Smag retten til med lidt mere timian, salt og peber.
Server retten med finthakket persille.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 4168, kcal 992, fibre 36 g, fedt 28 g, kolesterol 150 mg.