Logo

Thorkild Thyrring

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive ristet franskbrød med smør
2 spsk krabbesalat
1 hårdkogt æg skåret i både
1 spsk sort kaviar eller Cavi-Art
1 spsk rød kaviar eller Cavi-Art
1 citronbåd
1 lille kvist dild

Læg æggebådene i hver sin side af brødet og krabbesalaten som en bræmme i midten. Læg en bræmme af sort kaviar på den ene side af krabbesalaten og en bræmme af marineret rød kaviar på den anden.
Pynt med citronbåden og dildkvisten.

Krabbesalat:
2 spsk kryddermayonnaise (se opskrift nedenfor)
1 dåse drænet krabbekød (ca. 50 g kød).
Husk at plukke kødet og fjern evt. skaller og flipstivere.
Bland det godt.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken. Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den. (Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).

Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her