Logo

Thepølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg fersk flæskekød, gerne lidt fedt
2 kg spæk, skåret som til spegepølser
150 g salt
10 g sukker
5 g salpeter
5 g peber
3 g paprika
3 g kardemomme
50 g sirup
10 g rom eller træeddike (lynrøg)

Kødet hakkes gennem 3 mm. skiven på wolfen.
Derefter æltes spæk, salt og krydderier i, og igen gennem 3 mm. skiven.
Æltes derefter godt og stoppes nu i brede krogtarme eller smalle kunsttarme og fraves ganske let i tarmfarve.
Tørres ca. 4-6 dage og røges derefter i kold røg, til de er pænt lysegule ca 4-6 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her