Logo

Thepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg fersk flæskekød, gerne lidt fedt
2 kg spæk, skåret som til spegepølser
150 g salt
10 g sukker
5 g salpeter
5 g peber
3 g paprika
3 g kardemomme
50 g sirup
10 g rom eller træeddike (lynrøg)

Kødet hakkes gennem 3 mm. skiven på kødhakkeren. Derefter æltes spæk, salt og krydderier i, og igen gennem kødhakkeren.
Æltes derefter godt og stoppes nu i brede krogtarme eller smalle kunsttarme og farves ganske let i tarmfarve.
Tørres ca. 4-6 dage og røges derefter i kold røg, til de er pænt lysegule ca 4-6 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her